Solti Ádám

A páros ugyanis szerepet vállalt a Drágám add az életed. A színész végül az édesapjához fordult segítségért ám elmondása szerint ő a testvéreivel együtt a várandós nő mellé állt míg a család többi tagja Solti Ádám pártját fogta.


Panda Loves Donut Poster By Adam Lawless Displate In 2022 Panda Art Cute Panda Wallpaper Bear Art

Budapest Megdöbbentő őszinteséggel nyilatkozott lapunknak Solti Ádám arról a titokról amely már két éve nyomasztja.

. A Barátok közt egykori színésze akkor azt mondta ha bárki bántja őt annak Bernivel gyűlik meg a baja. 2020 novemberében ugyanis házasságon kívüli gyermeke született egy nőtől aki tíz éven át volt a szeretője. A páros a többi versenyzővel együtt viszonylag mély betekintést enged a házasságukba bár a felvételeket valószínűleg még azelőtt rögzítették hogy kitört volna a színész-énekes megcsalási botránya.

Mindenki úgy tudta hogy annak ellenére is kiegyensúlyozott házasságban él a feleségével Solti Ádám hogy évek óta. Feleségével való házassága komoly próbatételen ment keresztül ugyanis Soltinak szeretője. Miért bocsátott meg neki Berni.

Című páros vetélkedőben játszanak először mutatkoznak azóta hogy kiderült a színész évekig szeretőt tartott és gyereke is született tőleA műsorban nem kezdtek sikerrel az első feladatukat sajnos nem tudták teljesíteni. Solti Ádám korábban elmondta mit szeret feleségében. Előbbi a Blikknek még megszólalt a premier előtt hogy eddigi élete egyik legnagyobb titkáról rántsa le a leplet.

Ádám és felesége 3 éve házasok. A bemutatkozó kisfilmjükben kitálalt arról hogy házasságuk nem mindig állt biztos lábakon. Solti Ádám felesége Berni.

Solti Ádám és felesége Bernadett a napokban meglepő vallomással állt elő. 283k Followers 4 Following 839 Posts - See Instagram photos and videos from Solti Ádám soltiadam. Könyörgött a szeretőjének hogy vetesse el a gyermeket de a nő hajthatatlan volt.

1 day agoSolti Ádám és felesége Berni az elmúlt egy hónapban nem nagyon nyilatkoztak ám most főműsoridőben a TV2 képernyőjén fedik fel a házasságuk titkait. Solti Ádám édesapja szerint az egész családot megviselte hogy nyilvánosságra került hogy fia szeretőjének gyereke született a színésztől köztük az anyukát is aki bele is betegedett az elmúlt napok eseményeibe. 1 day agoSolti Berni rögtön a műsor első perceiben meglepő dolgokat árult el a kapcsolatukról.

5 hours agoAz irónia kőkemény fegyver. - Felnőtt a saját életét éli ebbe én nem szólok bele csak az apai szeretetet tudom biztosítani - mondta Solti Ferenc az arcát vállalva állt a Fókusz kamerái előtt. 2020 augusztusában aztán megszületett a kisbaba a színész viszont még ekkor sem merte elmondani párjának a történteket.

A tehetségkutató alatt. Nemrég derült ki hogy 10 éven keresztül csalta feleségét Solti Bernit. A kicsi édesanyjával még 2010-ben ismerkedett meg amikor szerepelt az X-Faktorban.

Állítása szerint az. Másfél év alatt mindössze párszor látta a gyermeket akinek anyja egyszer Soltiék házához is elment. Solti Ferenc erről a hotmagazinnak adott interjújában beszélt amiből a Ripost közölt részleteket.

Solti Ádám és felesége Kis Bernadett már régóta küzdenek azért hogy gyerekük születhessen 2018-ban nyíltan beszéltek arról hogy elvesztették kisbabájukat mert Bernadettnél méhen kívüli terhesség alakult ki. 1 day agoSolti Ádám és felesége Solti Berni a Drágám add az életed. Solti Ádám a Barátok közt és a 2010-es X-Faktor egykori sztárja a tehetségkutatóban lévő szereplése alatt ismerkedett meg egy rajongójával akivel eleinte alkalmi kapcsolata majd többéjszakás kalandja lett.

3 éve házasok de volt egy időszak amikor a válás is megfordult a fejében. De a nehézségek inkább csak összekovácsolták őket túljutottak rajtuk és most az hogy olyan szereplést is bevállalnak együtt mint a Drágám add az életed. Című páros celebvetékedő amiben az énekes-színész Solti Ádám és felesége Solti Berni is szerepelni fognak.

Berni elmondása szerint volt egy időszak amikor a válást fontolgatta ám ez elmúlt és úgy gondolja a nehézségek amelyeken keresztülmentek összekovácsolták őket így kapcsolatuk egyre csak. Teljesen érthető Solti Ádám feleségének reakciója aki házasságuk sokadik évében tudta meg hogy férje kettős életet él s szeretőjétől gyermeke is született. Volt szeretője gyermeket szült Solti Ádámnak.

Nem tartja magát romantikus alkatnak. 7 hours agoSolti Ádám és Solti Berni házassága idillinek tűnhetett ezért is sokkolta az országot mikor a színész bevallotta a nagyközönségnek hogy éveken át átverte őket és a kedvesét is. Volt szeretője gyermeket szült Solti Ádámnak.

Kísértés mindig van de az egyéjszakás kalandok nem vonzották be. 1 day agoSolti Ádám felesége Berni őszintén vallott a kapcsolatukról és annak mélypontjáról. A színész-énekes nem tudott tovább rejtőzködni a volt szeretővel nagyon rossz viszonya lett ezért mondott el mindent feleségének.

A kisfiút Solti Ádám édesapja csodálatosnak tartja jó kapcsolatot ápol vele a gyermek édesanyját régóta ismeri rendszeresen találkoznak. Solti Berni a kapcsolatuk mélypontjáról beszélt a TV2 videójában. A színész és párja nyolc évvel ezelőtt találtak egymásra az oltár elé pedig három évvel ezelőtt álltak.

Hogy ne keltsen feltűnést behívta a nő a kezébe nyomta a babát és képeket. Ádám családja a szerető mellé állt. Című celebrealityben ahol házastársak vetélkednek egymással.

1 day agoSolti Ádám és felesége Solti Berni is a győzelemért versenyeznek a Drágám add az életed. Május 9-én startol a Drágám add az életed. Nem csitul a botrány Solti Ádám színész körül.

A színésznek ugyanis van egy közel két éves kisfia ám nem a feleségétől legalábbis egy hölgy ezt állítja Soltinak pedig nincs. 10 éven keresztül csalta feleségét Solti Ádám a titkos kapcsolatból pedig gyermek is született. Solti Ádám eleinte próbálta megóvni feleségét ezért hallgatott a titokról még akkor is amikor 2020 augusztusában megszületett a kisfia.

Solti Ádám akitől az elmúlt napokban egykori szeretőjétől született eltitkolt gyermeke miatt volt hangos a sajtó a Nyerő Páros elején egy interjúban úgy nyilatkozott szerelméről Berniről mint személyes gorillájáról. A Barátok közt egykori színésze a sajtón keresztül tájékoztatta a nyilvánosságot arról hogy házasságon kívül született egy gyermeke. Ádámnak egy bikát kellett megülnie miközben megpróbál különböző.

Mindezek után megbocsátott Ádámnak ám a tüske benne van még ez minden mondatán érződott amikor a TV2 Drágám add az.


Madame Giry And Christine Ilona Bencze And Renata Krassy


Pin By Sascha On Scania Von Lisa U Alex Dump Truck Trucks Semi Trucks


Pin Auf Covers


Agent Panda Panda Art Panda Artwork Panda Tattoo


Panda Wallpaper For Mobile Phone Tablet Desktop Computer And Other Devices Hd And 4k Wallpapers Panda Artwork Panda Art Panda Wallpaper Iphone


Cool Abstract Graffiti Watercolor Panda Portrait In Bla Poster By Philipp Rietz Displate Panda Painting Panda Art Abstract


Pow Rouge Adli Kullanicinin La Faune Panosundaki Pin Pandalar Hayvan Sanat


Pin Van Predraze Op Auto Cars Auto Sneeuw


Pin Oleh Tᵅℓᵢ Di Tattoo Guys Seni Jalanan Ilustrasi Karakter Ilustrasi


Tiger Face Png Transparent Background Transparent Background Kartina S Tigrom Tigrinaya Morda Lev Zhivopis


S6uaeuz0sr9s8m


Solti Adam Bortondal Youtube Youtube Painting


Pow Rouge Adli Kullanicinin La Faune Panosundaki Pin Pandalar Hayvan Sanat


Pin On Miscellaneous


Renata Krassy As Christine Daae And Adam Solti As Raoul In The Rooftop Scene


Pinterest Panda Art Posters Art Prints Balazs Solti


Pin On Music Lover Wall Decor


Yjdrrwcetzuawm


Mezei Leda Es Solti Adam Miki Trash Can

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel